dB Magix

dB Magix is een audioproductiebedrijf, maakte zijn werelddebuut op Global Sources ‘Mobile Electronics Trade Fair in Hong Kong (METF of “the Fair “). dB Magix heeft zijn serie digitale hifi-audioaccessoires voor iPhone- en Android-gebruikers tentoongesteld, waaronder de PLX1-lightningconnectoroortelefoon, de AC1 Drip 2-in-1 lightning en de AC3 Flute Lightning-audioversterker voor iOS. Alle producten die op de beurs zijn onthuld, zijn wereldwijd verkrijgbaar bij Amazon.

“We zijn verheugd dat we onze geavanceerde HiFi-audioproducten voor het eerst naar de wereld kunnen brengen bij METF,” zei de vice president van dB MAGIX. “Elk van onze componenten maakt een verschil op het gebied van geluidskwaliteit, daarom investeren we zwaar in onderdelen, met name in passieve componenten zoals kristallen, inductors en condensatoren. We geloven dat een goed audiosysteem niet betekent dat je alle beste eenheden plaatst samen, het vereist elke eenheid – van codec, versterker tot luidsprekers – om in een symfonie te werken. ”

Op de beurs van dit jaar werden de AC1 Drip 2-in-1 lightning en AC3 Flute Lightning-audioversterkers vermeld als Analistenkeuzes, die een lijst met populaire 100 producten bevatten.

De AC1 Drip wordt geleverd in drie kleuren: zwart met de kabel perfect verborgen door slimme techniek. De ingebouwde lightning-oplaadpoort elimineert de wisselwerking tussen muziek en opladen met de nieuwe iPhone.

Het ontwerp van de AC3 is geïnspireerd op de fluit. Met een roestvrijstalen 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een aluminium body heeft de AC3 een uitstekende resolutie en geluidskwaliteit met een low-power Premium Hi-Fi DAC binnenin. Het is ook Apple MFi Certified en ontworpen om compatibel te zijn met iOS-apparaten die lightning gebruiken.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de audio-industrie, gelooft dBMAGIX dat “een gouden luisterervaring betaalbaar kan zijn.” Het biedt een breed scala aan producten met koptelefoons, versterkers voor mobiele telefoons en draadloze luidsprekers die een uitstekende mobiele audio-ervaring bieden voor elke klant. Het is ook een Apple MFi-ontwikkelaar en productielicentiehouder.